Симона Стојановска

Мајки изберето го вашето “тешко”.
Да се биде мајка само по себе е тешко, вежбањето исто така не е лесно. Ама кога сте со подобра кондиција, повеќе мускули и повеќе енергија, секојдневието некако магично станува полесно. ПЛУС немора секој ден да се мислите што да готвите и секој втор ден да одите до маркет/пазар итн.. Со програмата добивате мени за цела недела и шопинг листа така да еднаш неделно пазарувате и цела недела си готвите без многу да се мислите- Цитат од кај мене дома пред програмата: “што ќе јадеме денеска? Не знам, а и немам време, плус треба да се пазари, ај испечи пица” и така секој втор ден. Земете си го животот во свои раце, програмата не е само вежбање, туку е и исхрана, дисциплина и здравје!