Моника Младеновиќ

Супер е што можам да вежбаѓ и јадам јас кога можам поради бебушка, а уште посуперишка е што си ги облеков фармерките пред да останам трудна! Ајде мајки- во здраво тело, здрав дух и јака борба за старите фармерки 😄