Ивана Додевска Јованчевски

Здраво, јас програмата ја почнав поради дијастаза. Мислев дека само такви некои вежбички ќе има,но навистина се убави вежби и за затегнување на телото. За храната no comment, буквално сѐ ми е погодено. Ана и Марија, ги надминавте моите очекувања.
Немав вишок килограми, но стомакот ми беше како петти месец од бременост. После 3 недели забележувам огромна разлика. Повеќе енергија имам, а да не зборам дека сеуште се чудам што се случи со стомакот..магично се стопи,во буквална смисла и сум пресреќна. Вежбите за дијастаза сеуште ги вежбам, имам уште многу мала разделеност до нормала.😁😁😁 So happy! Ви благодарам!
Мој совет до сите е да не се откажуваат и да се истрајни до поставената цел!